Punga din hârtie cu mâner

-100%
Etichetă:

Pungă din hârtie cu manere, o alternativa eco la plasele din plastic.
Forma plaselor asigura transportarea in siguranta a produselor;
Culoarea natur ofera o eleganta si o simplitate aparte pungilor din hartie.
Cantitate: 50 buc / set

De la 21.00 lei (T.V.A. inclus) De la 19.95 lei (T.V.A. inclus)

Golește


AMBALAJELE SUNT CARTEA DE VIZITĂ A AFACERI DUMNEAVOASTRĂ

PERSONALIZEAZĂ ACEST PRODUS PRIN IMPRIMARE CU UNA SAU DOUĂ CULORI
COMANDA MINIMĂ DOAR 500 BUCĂȚI

Aveți întrebări sau doriți o ofertă personalizată?
Sunați-ne la 0742141099!

Împachetați alimente, sticle de băuturi sau alte articole de vânzare cu amănuntul „la îndemână” în această pungă de cumpărături naturală kraft cu mânere! Această sacosă din hârtie pentru cumpărături este concepută cu o construcție durabilă naturală kraft. Fabricată din hârtie kraft 90 GSM, această geantă poate avea încredere pentru a avea conținut greu. Reciclabil, compostabil și fabricat fără substanțe chimice dăunătoare sau înălbitori, puteți fi sigur că acest sac este un plus ecologic pentru unitatea dvs.
Această plasă este o alternativă excelentă la pungile de plastic tradiționale. Nu este doar mai atrăgător din punct de vedere vizual decât o pungă de plastic, dar oferă și clienților dvs. un sentiment de calitate pe care îl pot simți de fapt pentru ei înșiși. Indiferent dacă îl folosiți în magazinul dvs. alimentar, în piață, în magazinele de produse alimentare sau în cramă, această geantă de hârtie vă va oferi cu siguranță ofertelor un aspect de lux pe măsură ce ies pe ușă. Această geantă este perfectă pentru articole de băcănie, comenzi mai mici pentru a lua mâncare sau ca element de bază în buticul dvs. Mânerele robuste ale sacului sunt ușor de transportat, în timp ce o bază dreptunghiulară permite sacului să stea în poziție verticală în timpul încărcării, descărcării și transportului. Acest lucru facilitează procesul de plată atât pentru dvs., cât și pentru clientul dvs.
Culoarea maro naturală a acestei pungi din hârtie este suficient de versatilă pentru a se potrivi cu decorul sau schema de culori a oricărui magazin și oferă o pânză goală pentru accesorizare. Asigurați-vă propriul dvs. logo și utilizați hârtie de șervețel colorată la magazinul dvs. sau personalizați cu sigla companiei pe fiecare geantă.

SKU: Nu se aplică Categorie: Etichetă:
Greutate 1 kg
Dimeniuni

260x170x270mm, 280x170x270mm, 310x170x390mm, 320x220x280mm, 260x170x270mm-alb, 320x220x280mm-alb

Ambalare

Set, Bax, En-gross