Produsele personalizate care au fost livrate pe baza unei comenzi speciale nu pot fi returnate.

Dreptul de retragere prevazut în OUG 34/2014 se aplica doar persoanelor fizice.

Conform legislației din România beneficiați de o perioada de 14 zile în care puteți renunța la comanda dumneavoastră fără a fi nevoit a va justifica decizia. Aceste 14 zile calendaristice se calculează din momentul în care dumneavoastră ați intrat în posesia produsului comandat.

Pentru a beneficia de dreptul de retragere/returnare trebuie sa informați în scris GROSS METAL HORECA, folosind adresa de email office@gmhoreca.ro, cu privire la decizia dumneavoastră.
Din moment ce ne-ați informat cu privire la decizia de returnare a produselor, aveți la dispoziție 14 zile calendaristice ca sa ne trimiteți produsul/produsele care face obiectul returnării.
Conform art.14 alin 2 din O.U.G.34/2014 “Consumatorul suporta costurile directe legate de returnarea produselor.”
Costurile aferente livrării produsului către firma noastră va revin dumneavoastră.

Modalitatea de returnare a produselor se alege de către dumneavoastră cu obligativitatea ca ele sa ajungă la punctul nostru de lucru. Produsele care ajung la Posta Romana NU vor fi ridicare și se vor întoarce la client.

Coletele retur, cu plata transportului către GROSS METAL HORECA, vor fi refuzate automat.

Având în vedere ca produsele comercializate de GROSS METAL HORECA sunt de unica folosința, veți putea returna doar produsele care nu au fost utilizate de dumneavoastră.

Drept urmare GROSS METAL HORECA își rezerva dreptul sa refuze returnarea banilor în cazul în care:
-produsele au fost folosite de dvs. ( ex.au fost desfăcute, folosite la ambalarea diferitelor produse etc. ).
-produsele nu sunt intacte
-conținutul pachetului este incomplet
-produsele au fost deteriorare și nu mai arata ca noi
-produsele au fost uzate
-starea produselor nu permite recomercializarea lor
Produsul precum și ambalajul returnat trebuie sa nu fie deteriorat.

GROSS METAL HORECA va va returna banii în cel mult 14 zile calendaristice de la data la care ne-ați informat cu privire la decizia de a returna produsul.

Modalitatea de returnare a banilor este – ORDIN BANCAR – prin urmare trebuie sa ne furnizați codul iban aferent contului dvs bancar.

Returnarea banilor nu se poate face în numerar.

Adresa de returnare: se comunica pe e-mail

Ne rezervam dreptul de a va restitui banii numai dupa ce am intrat in posesia produselor care au făcut obiectul returnării.

Pentru orice detalii și informații privind returnarea produselor va rugam sa ne contactați pe email: office@gmhoreca.ro sau la numărul de telefon: 0784111212