Selectează o Pagină
Termeni generali

Societatea depune eforturi pentru mentinerea corectitudinii continutului expus in cadrul site-ului. Societatea precizeaza ca imaginea produselor comercializate are caracter informativ, iar produsele livrate pot diferi de imaginile prezentate pe site, din punct de vedere al design-ului sau al oricăror caracteristici ce nu depind de societate, fara notificarea prealabila a producatorilor cu care societatea colaboreaza. De asemenea, unele caracteristici sau pretul produselor prezentate pe site, pot fi modificate de catre societate fara preaviz sau pot contine erori de operare.
Societatea mentioneaza ca unele descrieri ale produselor pot fi incomplete din pricina impunerilor de spatiu sau eficienţ�� în prelucrarea informaţiilor, insa societatea face eforturi de a prezenta toate informatiile relevante.
Promotiile si ofertele speciale prezentate in sectiunile aferente din cadrul site-ului sunt valabile in limita stocului disponibil.
In cadrul site-ului se pot regasi link-uri ale unor terte entitati din mediul web. Societatea nu isi asuma responsabilitatea pentru informatiile de orice fel mentionate pe aceste site-uri sau politica acestora.
Societate îşi rezervă dreptul de a modifica politica de confidenţialitate şi termenii si conditiile impuse. Informarea în cazul oricărei modificări ale impunerilor mai sus mentionate se va realiza prin publicarea acestora in sectiunile aferente in cadrul site-ului. Luand in considerare acest fapt va sfatuim sa lecturati cu atentie termenii si conditiile impuse dar si sa vizitati periodic site-ul.
Totodată societatea îşi rezervă dreptul de a schimba conţinutul site-ului, structura sau design-ul, accesibilitatea la informaţii si materialele ce pot fi descarcate fara o notificare prealabila. De asemenea, societatea poate limita accesul la site sau la anumite functionalităţi ale acestuia fara a fi necesara notificarea prealabila si fara asumarea vreunei raspunderi.
Conţinutul site-ului este definit drept totalitatea materialelor publicate în spaţiul web incluzand dar nelimitandu-se la imagini, texte, articole, informatii, date, clipuri audio-video, script-uri şi a tuturor elementelor ce intra în componenţa site-ului, acesta fiind protejat de dispoziţiile legale aferente: Legea nr. 8/1996, cu modificarile si completarile ulterioare cu privire la dreptul de autor si drepturile conexe, Legea nr. 84/1998 si Legea nr. 129/1992.
Societatea permite folosirea conţinutului site-ului exclusiv pentru uz personal, fara scop direct sau indirect comercial, cu exceptia obţinerii unui acord scris din partea societaţii formulat în acest sens destinat folosirii comerciale de către terţe persoane fizice sau juridice. Stocarea, copierea sau transferarea cu orice titlul este liberă şi gratuită sub condiţia non-comercialităţii şi a termenilor impuşi de către societate. Toate drepturile asupra conţinutului site-ului sunt rezervate societăţii. Totodata, societatea nu este răspunzătoare pentru eventualele erori sau prejudicii datorate preluării sau modificării informaţiilor prezentate în cadrul site-ului de către terţe persoane.
Societatea îşi rezervă dreptul de a modifica, şterge sau bloca un anumit utilizator sau mesaj care este abuziv, defăimător, obscen sau care contravine legislaţiei în vigoare, politicii societăţii sau dăunează imaginii societăţii sau a produselor sale.
Orice mesaj, postare pe site si/sau catre Societate devine proprietatea exclusivă a acesteia din urmă, incluzand, fără a se limita la intrebari, sugestii, aprecieri, comentarii, idei şi pot fi moderate în consecinţă. Clientul şi sau Utilizatorul garantează că respectivele comentarii, recenzii sau păreri nu incalcă normele legislative în vigoare sau normele scietăţii, nu va folosi o adresă de e-mail falsă sau eronată inducand astfel voit în eroare Societatea cu privire la identitatea sa.
Totodata, prin transmiterea de informatii către Societate, se subîntelege acordul dumneavoastra privind despagubirea societăţii si/sau a tertilor ca urmare a existentei unor prejudicii de orice fel din utilizarea, copierea, publicarea sau distribuirea respectivelor anumitor informaţii sub forma unor recenzii, păreri, comentarii etc.

 

Drepturile si obligatiile utilizatorului si clientului

Accesul la conţinutul online al site-ului www.grossmetalhoreca.ro este liber şi gratuit.
In cazul creării unui cont, utilizatorului i se vor solicita datele sale de contact, informatii de contact detaliate ale utilizatorului (numele complet, compania, telefonul mobil, adresa de e-mail).
Utilizatorul are obligaţia de a nu furniza informaţii false, de a nu înstrăina contul sau parola, de a avea un singur cont, fiind interzisă partajarea aceluiaşi cont între mai mulţi Clienţi.
Societatea îşi rezervă dreptul de a şterge conturile clienţilor şi/sau de a anula comenzi, acestea fiind realizate la discreţia Societăţii, incluzand, dar fară să se limiteze, la situaţiile în care acţiunile unui client încalcă prevederile legislative în vigoare sau Termenii & Condiţiile impuse de către societate.
Pentru folosirea anumitor facilităţi ale Site-ului, clientul are dreptul de a-si crea un cont de client iar Societatea va furniza un Cont de client şi o parolă unică aleasă de Client.
Folosirea contului se va realiza în conformitate cu prevederile secţiunii Termeni & condiţii, Societatea nevand obligaţia de a autoriza fiecare accesare sau folosire a Site-ului, Clientul fiind unicul responsabil pentru parola şi contul său, avand răspunderea vizavi de toate comunicaţiile şi obligaţiile (inclusiv cele financiare), Clientul fiind obligat să notifice imediat Societatea prin mijloacele de contactare puse la dispoziţie, cu privire la orice folosire neautorizată a contului de client şi la orice acţiune ce pune în pericol securitatea site-ului.