GM HoReCa

Bine ati venit la magazinul nostru online specializat in comercializarea de ambalaje pentru firme de catering si takeaway, ambalaje pentru cofetării și patiserii , ambalaje fast-food și pizzerii, materii prime pentru industria HoReCa, produse accesorii si consumabile hoteliere , accesorii destinate industriei alimentare și HoReCa: produse pentru curățenie, articole pentru servire și bufet, vase și ustensile.

Echipa noastra este pregatita sa raspunda oricaror intrebari sau nevoi pe care le aveti si sa va ofere asistenta de calitate. Speram sa devenim sursa dvs. de incredere pentru ambalajele si accesoriile dvs. din industria alimentara. Va multumim pentru ca ati ales sa apelati la serviciile noastre.

Calitatea produselor si serviciilor noastre este prioritatea numarul unu. Ne straduim sa oferim produse de cea mai buna calitate la preturi avantajoase. Selectam cu atentie partenerii nostri si produsele pe care le punem la dispozitie, astfel incat sa raspundem nevoilor si cerintelor clientilor nostri din industria alimentara.

Produse, accesorii, consumabile si echipamente HoReCa

Înțelegem importanța utilizării unor produse durabile și fiabile în industria restaurantelor și hotelurilor, motiv pentru care ne selectăm cu atenție selecția pentru a include doar cele mai bune mărci și produse de pe piață.

Pe lângă oferta noastră extinsă de produse, ne mândrim și cu serviciul nostru excepțional pentru clienți. Personalul nostru bine informat și prietenos este întotdeauna disponibil pentru a vă ajuta cu orice întrebări sau nevoi pe care le puteți avea.

Vă mulțumim că ne considerați sursa dvs. de aprovizionare pentru restaurante și hoteluri. Așteptăm cu nerăbdare să lucrăm cu dumneavoastră!

Peste 2000 de produse comercializate

Peste 1000 de clienți mulțumiți

Peste 10 ani de experiență

Posibilitate personalizare

Misiunea noastră

Comercializarea de ambalaje si accesorii destinate producției, ambalării și comercializării produselor din industria Ho Re Ca, punând accent pe satisfacerea clienților prin calitate, preț avantajos, condiții și termene de livrare optime.

De ce gmhoreca.ro

Peste 10 ani de experientă pe piața HoReCa și peste 1000 de clienți solicită și impun un standard ridicat de calitate pentru produsele comercializate.

Contacteză-ne

Pentru mai multe informații nu ezitați să ne contactați.

Cine este gmhoreca.ro

gmhoreca.ro este magazinul online al firmei S.C. GROSS METAL HORECA S.R.L. cu sediu social pe str. Jiului nr. 143, Târgu-Jiu, Gorj, C.U.I: 31968520.

Cine este GROSS METAL HORECA

Una dintre cele mai mari firme importatoare și distribuitoare de produse din carton, hârtie și materii prime care activează pe piața din România din 2013 în completarea GM PROFFEQUIP SRL, firma care se ocupă cu comercializarea de echipamente profesionale pentru sectorul horeca.