Prosop monorolă Pariss

-100%

Prosop 2 sau 4 straturi Pariss 100% celuloză 18gr.
Aceste prosoape de hârtie sunt economice, au o serie de utilizări și sunt un plus la îndemână pentru orice unitate!
Au o putere mare de absorbție.

De la 6.40 lei (T.V.A. inclus) De la 6.08 lei (T.V.A. inclus)

Golește

Vă oferim această rolă elegantă de prosoape de hârtie 2 straturi Pariss. Fiecare prosop 2 straturi de hârtie combină rezistența, absorbția și moliciunea pe care ați așteptat-o de la un produs. În plus, această rolă de prosoape de hârtie este fabricată din materiale reciclate pentru un plus ecologic la firma dvs.
Minimizați deșeurile și alegeți prosopul hârtie Pariss de dimensiuni perfecte pentru a absorbi mizeria și lichidele! Dispunând de un design super-absorbant cu 2 straturi, prosoapele se vor asigura că restaurantul, biroul, hotelul sau alte afaceri vor menține o prezentare ordonată! Perforarea convenabilă minimizează deșeurile, permițându-vă să selectați dimensiunea perfectă a prosopului în funcție de severitatea fiecărei utilizări. Fie că aveți de-a face cu o mizerie cu o singură sau mai multe foi, rezistența, absorbția și moliciunea acestor prosoape se vor ocupa de treabă!
Modelul în relief de pe aceste prosoape le face mult mai atrăgătoare decât alternativele de prosoape din hârtie simplă, care pot părea industriale și neatractive. De fapt, cu suportul de prosoape de hârtie potrivit (vândut separat), acest prosop rulou poate fi utilizat direct pe mese pentru a oferi acces ușor clienților în caz de scurgeri, picături sau mâini murdare.
Furnizați aceste prosoape de unică folosință de hârtie personalului de curățenie, depozitați-le în toalete sau păstrați-le în bucătăria comercială pentru o utilizare rapidă și ușoară pe tot parcursul zilei.

SKU: Nu se aplică Categorie:
Greutate 1 kg
Lungime

350 foi 2 straturi, 350 foi 4 straturi, 100 m 2 straturi, 150 m 2 straturi, 300 m 2 straturi

Ambalare

Set, Bax, En-gross