Săpun hotelier

-100%

Produse cosmetice cu extract de ulei de măsline organic, aloe vera și proteine din mătase.
Săpun hotelier fără parabeni, fără coloranți, extracte naturale.
Cu un design și arome distinctive, această linie de cosmetice promite să te ispitească.
Rodia și smochinul, cunoscute pentru proprietățile lor antioxidante, extracte de măsline și provitamina B5 armonios combinate cu săpun gumă vegetală.

De la 0.40 lei (T.V.A. inclus) De la 0.38 lei (T.V.A. inclus)

Golește

Pregătiți o primire călduroasă pentru oaspeții obosiți de călătorie oferindu-le acest săpun de baie. Ideal pentru spălarea la sfârșitul unei zile lungi sau pentru trezirea simțurilor la prima dimineață, acest săpun oferă un miros proaspăt, curat și o formulă delicată care curăță și hidratează pielea obosită. Din colecția de produse cosmetice hoteliere, acest săpun este doar o parte dintr-o linie special concepută pentru confort.
Formula sa specială, săpunul hotelier curăță delicat corpul, hidratând pielea cu o notă de ulei de măsline organic, aloe vera și proteine ​​din mătase. Călătoria poate fi obositoare și dură pentru corp, iar acest săpun este o modalitate excelentă de a ajuta oaspeții să se relaxeze după o zi lungă, interesantă.
Dacă dețineți un hotel, motel sau stațiune, articole de toaletă de unică folosință pentru hoteluri, denumite cosmetice hoteliere, vă vor asigura oaspeților articole de igienă personală de care au nevoie în timpul șederii. Păstrați săpunul hotelului, șamponul și articolele de toaletă disponibile în băi. Cu aceste articole, clienții vor avea facilitățile de acasă în timp ce sunt plecați în afaceri sau în vacanță. Puteți alege, de asemenea, să păstrați extra la îndemână, în cazul în care oaspeții uită un articol de acasă.
Deoarece aceste articole de toaletă de dimensiuni hoteliere sunt mici, sunt minunate pentru excursii de weekend sau vacanțe care durează câteva zile. Când oaspeții au terminat, le pot arunca pur și simplu și nu va trebui să vă faceți griji cu privire la risipa de produse.
De la articole de toaletă cu ridicata pentru hoteluri până la șampon în vrac pentru hotel, avem articole de toaletă de unică folosință de care aveți nevoie pentru a ne asigura că oaspeții dvs. vor rămâne confortabili la hotel. Aceste cosmetice hoteliere îi vor ajuta pe clienți să rămână curați și să se simtă proaspeți în timpul vacanței sau călătoriei de afaceri, ceea ce va spori satisfacția clienților. Stocați băi cu loțiuni de hotel, astfel încât acestea să fie întotdeauna disponibile sau păstrați-le în depozit, în cazul în care trebuie să furnizați clienților obiecte pe care le-au uitat de acasă.
Săpunul hotelier are o formulă botanică care îndepărtează murdăria și bacteriile, lăsând pielea să se simtă purificată și reîmprospătată. Deoarece este bogat în vitamine și minerale, este suficient de blând chiar și pentru cea mai sensibilă piele, găzduind fiecare oaspete cu grijă.
Nu numai că este excelent pentru toate tipurile de piele, dar parfumurile sale naturale cu ulei esențial ajută la transformarea unei băi sau a unui duș într-o experiență plăcută și liniștitoare. Rodia și smochinul, cunoscute pentru proprietățile lor antioxidante, perfecte pentru călătorii obosiți care doresc să se relaxeze.
Pentru liniște și eleganță maximă, asociați-l cu alte produse din linia de cosmetice hoteliere. Amplasate lângă chiuvetă, lângă cadă sau pe chiuvetă, cosmeticele hoteliere ajută la calmarea simțurilor pentru un sejur relaxant în stațiunea sau hotelul dvs.

SKU: Nu se aplică Categorie:
Greutate 1 kg
Parfum

Cura Waves, Flavors, Mesogeios, Natural Comfort, Olea

Ambalare

Set, Bax, En-gross