Pungă patiserie din hârtie kraft cerată

-100%

Pungă pentru patiserie bistro din hârtie kraft cerată.

De la 14.01 lei (T.V.A. inclus) De la 13.30 lei (T.V.A. inclus)

Golește

Pungi patiserie din hârtie cerată oferă o opțiune de servire rapidă și ușoară pentru cele mai bune produse de patiserie. Cele 3 dimensiuni disponibile fac ca această pungă patiserie versatilă să poată fi utilizată pentru prăjituri, sandvișuri și covrigi moi.
Rezistența la grăsime menține untul și grăsimea conținute, reducând mizeriile și scurgerile din punga dvs. Această pungă pentru patiserie din hârtie cerată vă ajută să vă protejați clienții de picături și pete în timp ce aceștia se bucură de produsele dvs.
O construcție kraft oferă un contrast atractiv cu orice produs alimentar și asigură faptul că produsele dvs. sunt punctul central. Acesta adaugă o notă curată și proaspătă oricărei unități și face ca produsele dvs. de patiserie să arate cât mai bine!
Faceți o alegere ecologică pentru magazinele dvs. de delicatese, panificație sau sandvișuri utilizând această pungă de panificație!
Oferind o rezistență excelentă la grăsimi, această pungă este perfectă pentru servirea fursecurilor cu unt, covrigi moi, sandvișuri și multe altele!
Deschiderea sa largă vă permite să alunecați rapid și ușor în delicii, oferind în același timp clientului o experiență fără mizerie.

SKU: Nu se aplică Categorie:
Greutate 1 kg
Dimensiuni

15x21cm, 17x24cm, 25x35cm

Ambalare

Set, Bax, En-gross