Caserola meniu biodegradabila MB

Etichetă:

Caserola meniu biodegradabila MB.
Produs din gama BIO, ambalaj realizat folosind fibre din trestie de zahăr, un subprodus obținut în timpul procesului de producție a zahărului.

De la 44.86 lei

 • Maxi MB1

  Maxi MB1

 • Maxi MB3

  Maxi MB3

 • Mini MB1

  Mini MB1

 • Mini MB3

  Mini MB3

Golește


AMBALAJELE SUNT CARTEA DE VIZITĂ A AFACERI DUMNEAVOASTRĂ

PERSONALIZEAZĂ ACEST PRODUS PRIN IMPRIMARE CU UNA SAU DOUĂ CULORI
COMANDA MINIMĂ DOAR 500 BUCĂȚI

Aveți întrebări sau doriți o ofertă personalizată?
Sunați-ne la 0742141099!

Fabricat din bagasse, un produs secundar al procesării trestiei de zahăr, caserola meniu biodegradabila MB este un produs compostabil și biodegradabil, ceea ce vă permite să reduceți amprenta de carbon. În timp ce alte produse de unică folosință sunt arse atunci când sunt aruncate, provocând poluarea aerului, aceste caserole biodegradabile pot fi reînnoite și reciclate. În plus, caserola este fabricată cu o rezistență superioară și nu se va sparge sau crapa sub presiune moderată. Poate chiar gestiona cele mai dezordonate elemente din meniu datorită designului său rezistent la ulei.
Acest articol din trestie de zahăr / bagasse ocupă mai puțin spațiu de depozitare decât alte alternative de unică folosință și poate conține alimente mai grele decât hârtia sau spuma de poliester. În plus, deoarece necesită mult mai puțină energie pentru a produce, economisește atât energie, cât și resurse.
Bagasse este reziduul fibros de pulpă uscată care rămâne după ce cojile de zahăr sau tulpinile sunt zdrobite pentru a-și extrage sucul.

SKU: Nu se aplică Categorie: Etichetă:
Greutate0.8 kg
Model

Maxi MB1, Maxi MB3, Mini MB1, Mini MB3