Caserolă compartimentată din polistiren cu capac MB

-100%
Etichetă:

Caserolă compartimentată din polistiren cu capac MB atașat perfectă pentru păstrarea și livrarea diferitelor alimente. Poate fi utilizata în magazine, patiserii, fast-food, firme de catering sau street food.
Caserola este rezistentă la grasime.
Produsul are un sistem de închidere etanș, cu capac, păstrând astfel mâncarea proaspătă mai mult timp. Este rezistent la transport.
Capacul are protecție anti-scurgere și protejează conținutul, fiind ideal pentru transportarea mâncării și pentru păstrarea resturilor.
Produsul este ușor de manevrat și utilizat.
Material: polistiren
Dimensiuni: 24x20x7 cm
Bucăți pe set: 100

45.82 lei De la 43.53 lei (T.V.A. inclus)

Golește


AMBALAJELE SUNT CARTEA DE VIZITĂ A AFACERI DUMNEAVOASTRĂ

PERSONALIZEAZĂ ACEST PRODUS PRIN IMPRIMARE CU UNA SAU DOUĂ CULORI
COMANDA MINIMĂ DOAR 500 BUCĂȚI

Aveți întrebări sau doriți o ofertă personalizată?
Sunați-ne la 0742141099!

Caserolă compartimentată din polistiren cu capac MB /cu clapetă este izolat pentru a menține temperatura de servire adecvată a alimentelor, asigurând satisfacția clienților, precum și siguranța alimentelor, iar materialul din spumă îl face o opțiune rentabilă față de alte materiale. Cele una,doua sau trei compartimente separate vă pot ajuta să organizați și să păstrați cu ușurință un fel principal de mâncare cu două fețe! Comode și eficiente, aceste caserole din spumă albă – caserole compartimentate din polistiren sunt perfecte pentru serviciul de takeaway sau pentru ambalarea produsele clienților. De la comenzi din cartofi prăjiți cu slănină brânză până la panini din cafeneaua dvs., această caserolă de unică folosință este un produs fiabil și convenabil pentru afacerea dvs. Designul pătrat creează o suprafață mare pentru comenzi laterale de dimensiuni familiale, aperitive, burgeri și cartofi prăjiți, mese pentru copii și multe altele! Dispunând de un capac articulat, aceasta caserolă polistiren de unică folosință poate fi închisă rapid și ușoară, pentru a ține pasul cu mediul rapid al restaurantului. Cu două cleme de închidere sigure, acest container sigilat este protejat împotriva deschiderilor accidentale și a scurgerilor în timpul transportului, oferindu-le oaspeților liniște sufletească știind că masa lor este bine conservată. În plus, construcția izolată din spumă asigură hrana clienților dvs. rămâne fierbinte sau răcită până când sunt gata de mâncare, plus materialul din spumă o face o opțiune mai rentabilă decât alte materiale. Clienții pot îndepărta cu ușurință capacul perforat, permițându-le să folosească recipientul ca farfurie și să mănânce direct din recipient. Cu capacul afară din imagine, clienții își pot umple masa cu mai multă mâncare delicioasă!
Caserolele din polistiren sunt convenabile pentru proprietarii de restaurante, deoarece sunt accesibile la cumpărare în vrac, izolează foarte bine alimentele și vin într-o varietate de dimensiuni. Cele mai multe recipiente din polistirol au un capac articulat care se închide ușor, astfel încât bucătarii dvs. să poată ambala rapid comenzile.
Când clienții dvs. sunt gata să mănânce, este la fel de simplu să deschideți din nou recipientul prin deblocarea clapetelor de spumă. Există o caserolă de spumă pentru fiecare tip de mâncare pe care trebuie să-l ambalați.
Caserolele din polistiren cu compartimente sunt utile pentru ambalarea meselor de takeaway, deoarece păstrează alimentele separate și se încadrează în pungi de plastic, pentru transport.

SKU: Nu se aplică Categorie: Etichetă:
Greutate 1 kg
Model

1 compartiment, 2 compartimente, 3 compartimente

Ambalare

Set, Bax, En-gross