Selectează o Pagină
Transport

Livrarea se executa cu servicii de curierat rapid si este achitata de client pentru comenzile cu valoare mai mica de 5000 euro fara T.V.A. iar pentru comenzile de peste aceasta valoare transportul este asigurat de catre Gross Metal Horeca.

Conditii comerciale si de livrare

CONDIŢII DE PLATĂ:

Pentru comenzile produselor care nu sunt pe stoc este necesara achitarea unui avans de 50% din valoarea produslui si restul de 50% la livrare. Pentru comenzile produselor care se afla pe stoc si de valoare de 1000 euro sau mai putin plata se va efectua ramburs. Comenzile peste peste 1000 euro se achita prin intermidiul bancii si a unui ordin de plata.

Plata în numerar:
Plata cu numerar se face in lei, integral, la livrare cu plata ramburs sau la ridicarea produselor de la depozitul din str. Termocentralei nr 39, Targu-Jiu.
Plata prin Ordin de Plata se face doar in baza facturii proforme emise, in urma confirmarii in scris email sau fax a comenzii facute de catre reprezentantul de vanzari in cazul platii avansului.
Livrarea marfii se face doar dupa confirmarea platii de catre banca furnizorului, in contul:

STANDARDE DE CALITATE, SANATATE, MEDIU, SIGURANTA
Conform normelor UE.
TERMEN DE LIVRARE :
2-4 saptamani de la plata avansului depinzand de furnizorul produsului si de disponibilitatea acestuia in stoc.
TERMEN DE VALABILITATE A OFERTEI
30 de zile de la data ofertarii.

Raspundere juridica

Societatea nu cere clienţilor sau utilizatorilor prin intermediul site-ului informaţii personale prin intermediul unui e-mail nesolicitat. Orice tip de corespondenţă fizică sau electronica, sau contactare telefonică care ofera sfaturi financiare sau orice alt mesaj nesolicitat care cere divulgarea de informatii personale trebuie considerat un fals şi raportat către Societate prin��office@grossmetalhoreca.ro Societatea nu răspunde pentru erorile, impreciziile, informaţiile incomplete sau întarzierile în ceea ce prive��te continutul oferit de site şi nici pentru orice acţiune care se bazează pe acest conţinut. Totodată, societatea nu îşi asumă responsabilitatea în ceea ce priveşte acurateţea informaţiilor furnizate de către terţi, însă depune toate eforturile necesare pentru asigurarea unui conţinut veridic şi explicit pentru clienţi şi utilizatori. Societate subliniază faptul că, persoanele fizice sau juridice responsabile de încalcarea prevederilor şi impunerilor detaliate în secţiunea “Termeni & Condiţii” intră sub incidenţa legislaţiei ��n vigoare.