Premix Mousse AKTINA 2 kg

-100%

Tara origine :Grecia
Marca:Aktina S.A
Ambalaje: Punga 2 kg
Mousse cu diverse arome, ușor de preparat prin adăugarea de apă rece sau lapte.
Se servește în boluri mici garnisite cu migdale sau fulgi de ciocolată.
Poate fi folosit ca umplutură în diverse preparate de patiserie rece.

55.59 lei De la 52.81 lei (T.V.A. inclus)

Golește

Amestec de pudră pentru prepararea mousse-ului cu diverse arome pentru utilizare profesională. Ambalate în saci de plastic de 2 kg.

Ingrediente

Zahăr, grăsimi vegetale complet hidrogenate (nucă de cocos, palmier), solide din sirop de porumb, amidon modificat, emulgatori: esteri acetici ai acizilor grasi mono si di-gliceride, mono- si di-gliceride ale acizilor grasi, acidului mono si diacetil tartric esteri de mono- si di-gliceride ale acizilor grasi, proteine ​​din lapte, stabilizatori: gelatină de porc, carboxi-metil celuloză, sare, colorant: b caroten, cochinărie, aromatizante. Poate contine urme de nuci, alune, ouă si produse ale acestora, cereale care contin gluten, soia si produse din acestea.

Instructiuni de pregătire

Dozare: Se amestecă 1 kg, apă rece sau lapte 2,4 L Bate pulberea amestecă cu apă rece sau lapte într-un mixer timp de 5-7 minute, la viteză mare, până când crema se îngroasă. Împărtiti în portii mici sau mai mari si lăsati-le la frigider timp de 1-2 ore. De asemenea, potrivit pentru umpluturi si decoratiuni.

Conditii de depozitare

Păstrati într-un loc răcoros si uscat (10-27 °C, <65% R.H.) departe de lumina soarelui si mirosurile puternice până la data de expirare imprimată pe etichetă. Păstrati ambalajul bine închis după fiecare utilizare.

SKU: Nu se aplică Categorie:
Greutate 1 kg
Arome

Căpșuni, Ciocolată, Lamâie, Portocale, Vanilie

Ambalare

Set, Bax, En-gross