Paste scurte Barilla 500 g

-100%

Pastele scurte Barilla sunt create din cele mai bune recolte de grâu, cu gust senzațional și consistență autentică “al dente”.
Descoperă fiecare sortiment în parte!

De la 4.16 lei (T.V.A. inclus) De la 3.96 lei (T.V.A. inclus)

Golește

Adăugați carbohidrați și aromă rețetelor dvs. cu selecția noastră de paste Barilla. Alegeți dintr-o mare varietate de tipuri pentru a completa practic orice rețetă tradițională italiană autentică. Fie că sunteți în căutarea de grâu, alb sau tricolor, avem exact ceea ce aveți nevoie pentru a vă satisface nevoile de paste scurte Barilla de 500g. De la rigatoni, farfale și cochilii la macaroane, spaghete și multe altele, veți fi uimiți de cât de vastă este selecția noastră de paste.
Când cumpărați paste Barilla, versatilitatea oferă bucătarului dvs. libertatea de a experimenta rețete vechi și noi. Adus de la cei mai de încredere furnizori din industria serviciilor alimentare, puteți fi siguri că știm că pastele sunt atât proaspete, cât și delicioase.
Fabricate din ingrediente de cea mai bună calitate, fiecare tip de paste vă oferă beneficii distincte de gătit. Indiferent dacă le amestecați cu sosuri gourmet, carne consistentă, brânzeturi înțepătoare sau legume proaspete prăjite, oaspeții dvs. vor fi impresionați de aromele robuste ale selecțiilor noastre de paste.
Asigurați-vă că aveți, de asemenea, aragazele pentru paste adecvate și vase pentru sosuri și vase pentru a găti perfect pastele și sosul de roșii conservat.

SKU: Nu se aplică Categorie:
Greutate 0.8 kg
Sortiment

Farfalle no 65, Fusilli no 98, Maccheroni no 44, Penne tricolor mezze, Tortiglioni no 83, Penne rigate no 73, Penne rigate integrale, Rigatoni no 89

Ambalare

Set, Bax, En-gross

S-ar putea să-ți placă și…