Infuzie “Simte-te bine” Azaconsa

Infuzie “Simte-te bine” Azaconsa
Ierburi naturale cu efecte benefice eficiente.
O mare varietate de arome pentru a te ajuta în fiecare moment. Ierburi naturale, siluetă, somn, respirație, digestie, vitalitate, valerian, colesterol, regulator, drenaj, depurativ.
Marca : Azaconsa
Origine : Spania
Ambalaj : cutie, 25 plicuri

6.20 lei

Golește

Sănătatea pe primul loc! Infuzie “Simte-te bine” Azaconza!
Variantele și culorile ceaiurilor noastre sunt direct proporționale cu beneficiile pentru sănătatea dumneavoastră.
Ierburile naturale sunt un laxativ eficient care este foarte bine tolerat în caz de constipație ocazională. Efectul său este foarte util în cazul în care ați mâncat o masă copioasă care amenință indigestia. Eliminați rapid și compensați greșelile dietetice ocazionale.
Shiplueta este ajutorul tău delicios pentru a pierde în greutate. Acționează ca un consumator de grăsimi, i se atribuie și proprietăți anti-oxidante care ajută sistemul imunitar, reglează nivelul zahărului, previn infecțiile, purifică și detoxifică.
Happy Dreams este un amestec de plante care te ajută să te relaxezi și să uiți de problemele cotidiene. Calmează dezechilibrele spiritului și reduce nivelurile de stres acumulate și concepe un somn plăcut.

SKU: Nu se aplică Categorie:
Greutate 1 kg
Funcții

Colesterol, Depurativ, Digestie, Drenaj, Regulator, Relaxare somn, Respirație, Siluetă, Vitalitate, Valerian, Ierburi naturale