Pungă popcorn din hârtie cerată

De la 15.75 lei (Preț fără T.V.A. )

Pungă popcorn din hârtie cerată cu rezistentă ridicată la grăsimi și umezeala.

SKU: Nu se aplică Categorie:

Descriere

Completați aroma irezistibilă și gustul rafinat, untos, al popcornului fierbinte la standul din cinematograf sau snack bar cu această clasică pungă pentru popcorn. Oferiți clienților dvs. ceva vesel cu această pungă popcorn din hârtie cerată și totodată o modalitate ideală de a oferi acestora porția perfectă de gustare!
Încercați această pungă de floricele de porumb cu un design atrăgător, cu o grafică plină de culoare, pentru a comercializa produsele proaspete din popcorn. Punga având o dimensiune între 9 și 12.5 cm, o face perfectă pentru clienții ce vor să o poarte în timpul plimbărilor.
Pungi popcorn disponibile în 3 mărimi practice.
Pentru o prezentare clasică la standul dvs. de concesiune, la teatru sau la locul de desfășurare a evenimentului, alegeți pungi popcorn. Aceste produse sunt fabricate din hârtie durabilă pentru a ține în siguranță floricelele clienților dvs. În plus, designul compact le face ușor de depozitat, chiar și în spații înguste.
Pungile din hârtie pentru popcorn sunt o alegere tradițională pentru standul dvs. de concesiune. Cu o construcție robustă din hârtie, aceste pungi sunt concepute pentru a rezista la rupere.
Fie că sunteți în căutarea biletelor de tombolă pentru a face o mică afacere sau a unei mașini de popcorn pentru sala de sport a școlii, noi avem o soluție economică care vă va depăși așteptările. Puteți fi sigur că această pungă de popcorn va aduce un zâmbet pe fața fiecărui client, în timp ce sunteți siguri că ați obținut cel mai bun produs pentru cea mai bună valoare.

Informații suplimentare

Greutate Nu se aplică
Model

Mică – 9×6.5x22cm, Medie – 9×6.5x28cm, Mare – 12,5x8x21cm