Cutie POPCORN

De la 17.20 lei (Preț fără T.V.A. )

Pahar pentru popcorn sau cutie popcorn din carton laminat, rezistent la grăsimi și umezeala.
Cutii popcorn ambalare la set, bax și en-gross.

SKU: Nu se aplică Categorie:

Descriere

Această cutie popcorn are un design în dungi roșu și alb, jucăuș clasic, care va atrage cu siguranță clienții dvs. și va crește vânzările impulsive. Cutia fiind confecționată din carton laminat, rezistent la grăsimi și umezeală, popcornul va rămâne proaspăt în cutie, iar oaspeții se vor bucura de serviciul dvs. rapid și eficient! În plus, acest lucru asigură, de asemenea, mai puține scurgeri atunci când luați acest produs în deplasare sau în întreaga locație.

Această cutie pentru popcorn este confecționată din carton de calitate superioară, care se pliază plat pentru o depozitare convenabilă și se asamblează cu ușurință într-o formă robustă a cutiei atunci când este gata de servire. Este dimensiunea perfectă pe care oaspeții dvs. o pot transporta cu ei în întreaga locație.

În plus, blatul larg permite un serviciu rapid atunci când adăugați floricele la cutie, precum și oferind clienților spațiu amplu atunci când stropesc cu unt sau stropesc cu condimente. Această cutie de popcorn este perfectă pentru utilizare în cinematografe, carnavaluri, târguri și festivaluri.

Informații suplimentare

Greutate Nu se aplică
Model

Mini, Mediu, Mare