Reduceri!

Cutie pentru prânz cu mânere

16.11 lei (Preț fără T.V.A. )

Cutie carton import Grecia
Dimensiuni: 17.5×12.5×16.5 cm
Set: 25 buc.
Model: 5384

SKU: 170.1131 Categorii: , Etichetă:

Descriere

Această cutie meniu cu mânere este perfectă pentru a oferi o varietate de mese mici, făcându-o excelentă pentru a lua prânzul sau cina, sau pentru excursii cu autobuzul, întâlniri, excursii și evenimente speciale. Deoarece este rezistentă la grăsimi, este minunată pentru alimente cum ar fi puiul prăjit și cartofii prăjiți, sandvișurile delicatese sau gogoșile și alte articole de panificație.
Cu această cutie meniu pentru (lunch) prânz / pui, puteți fi siguri că articolele din meniu vor rămâne conținute în cutie. Este confecționată din carton kraft durabil, acoperit, iar automatul său, dintr-o singură bucată, cu închidere în stil hambar, permite asamblarea rapidă. Inserția pentru filet asigură cutia să rămână închisă și menține conținutul sigur în interior, în timp ce mânerul de transport oferă confortul maxim în timpul transportului. Modelul de alimente proaspete poate ajuta chiar la creșterea vânzărilor impulsive atunci când este oferit în brutăria, delicatese sau cafenea self-service.
Minunat de oferit oaspeților din mers, această cutie pentru prânz cu mânere rezistentă la grăsimi, robustă, face un plus eficient, atractiv pentru orice loc!

Informații suplimentare

Greutate 1.6 kg
Dimensiuni 17.5 × 12.5 × 16.5 cm
Ambalare

Set, Bax, En-gross