Caserola meniu biodegradabila HB

Etichetă:

Caserola meniu biodegradabila HB.
Produs din gama BIO, ambalaj realizat folosind fibre din trestie de zahăr, un subprodus obținut în timpul procesului de producție a zahărului.
Caserola cu capac se foloseste pentru sadwich-uri, hamburger si alte produse precum cartofi prajiti, salate si feluri principale.

De la 42.13 lei

 • HB10-1 compartiment

  HB10-1 compartiment

 • HB10-2 compartimente

  HB10-2 compartimente

 • HB6

  HB6

 • HB9

  HB9

Golește


AMBALAJELE SUNT CARTEA DE VIZITĂ A AFACERI DUMNEAVOASTRĂ

PERSONALIZEAZĂ ACEST PRODUS PRIN IMPRIMARE CU UNA SAU DOUĂ CULORI
COMANDA MINIMĂ DOAR 500 BUCĂȚI

Aveți întrebări sau doriți o ofertă personalizată?
Sunați-ne la 0742141099!

Fabricat din bagasse, un produs secundar al procesării trestiei de zahăr, caserola meniu biodegradabila HB este un produs compostabil și biodegradabil, ceea ce vă permite să reduceți amprenta de carbon. În timp ce alte produse de unică folosință sunt arse atunci când sunt aruncate, provocând poluarea aerului, aceste caserole biodegradabile pot fi reînnoite și reciclate. În plus, caserola este fabricată cu o rezistență superioară și nu se va sparge sau crapa sub presiune moderată. Poate chiar gestiona cele mai dezordonate elemente din meniu datorită designului său rezistent la ulei.
Acest articol din trestie de zahăr / bagasse ocupă mai puțin spațiu de depozitare decât alte alternative de unică folosință și poate conține alimente mai grele decât hârtia sau spuma de poliester. În plus, deoarece necesită mult mai puțină energie pentru a produce, economisește atât energie, cât și resurse.
Bagasse este reziduul fibros de pulpă uscată care rămâne după ce cojile de zahăr sau tulpinile sunt zdrobite pentru a-și extrage sucul.

SKU: Nu se aplică Categorie: Etichetă:
Greutate0.8 kg
Model

HB10-1 compartiment, HB10-2 compartimente, HB6, HB9